05/04/2018

Cine suntem noi?

SAI GRUP INT SRL

Suntem o societate comercială care se ocupă cu consultanța în domeniul securității fizice (analize de risc şi consultanță în domeniul pazei şi protecției), securității în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Ne diferenţiem de celelalte societăţii de pe piaţă prin gradul înalt de profesionalism şi abordarea modernă a serviciilor prestate. Suntem în permanenţă la curent cu modificările legislative şi cu practicile existente în piaţă. Suntem deschişi comunicării, avem aplecarea spre a găsi soluţii eficiente pentru nevoile societăţii dvs. În plus faţă de instructajul direct, încurajăm digitalizarea fluxului de informaţii, a facturării şi a plăţii. Ne recomandă promptitudinea cu care răspundem nevoilor dvs şi recomandările clare şi corecte pe care le emitem în domeniu.

 

Suntem convinşi că seriozitatea şi eficienţa sunt cele care conving. Clienţii şi partenerii noştri ne recomandă cu încredere tocmai pentru că au găsit un real sprijin în serviciile noastre. Avem toate acreditările şi certificările necesare desfăşurării legale şi eficiente a activităţii şi experienţă acumulată de-a lungul anilor şi punem aceste atuuri la dispoziţia clienţilor noştri.

 

Serviciile de securitate şi sănătate în muncă (protecţia muncii) şi situaţiile de urgenţă prestate de noi sunt constante, profesioniste, eficiente. Noi vă ţinem la curent cu toate modificările legate de Legislaţia Muncii, astfel, suntem consultantul potrivit pentru dvs.

 

Profesionalismul şi pregătirea personalului SAI GRUP INT vă garantează un pachet complet de servicii şi documentații SSM, PSI, SU şi PC.